Salg af lejlighederne i CasaPigna

Vi har besluttet at sælge en eller to lejligheder i vores hus i Pigna.

 

 

 

Generelt om huset og lejlighederne

Der er tale om et stort hus i den fredede del af byen.
Huset rummer tre lejligheder. De to, som er til salg (Primo og Terzo), er blevet restaureret for 6 år siden.
Den rummelige trappeopgang, der er fælles for de 3 lejligheder, er også nyetableret for 6 år siden, ligesom der kom nyt tag på ejendommen.
De fleste facader er pudsede og nymalede (i en af de gule nuancer, der er accepteret af myndighederne), enkelte står nyfugede med de rå sten.
Der er skodder for næsten alle vinduer. Både vinduer og skodder er nye og af aluminium. De indvendige døre er af træ og er malede.
Alle installationer (el, vand, gas) er nye.

Rummene fremstår som lyse og venlige, idet væggene er hvide – bortset fra enkelte, hvor vi har valgt at lade væggene stå med de rå sten.
Der er brugt gode materialer. Gulvene er alle praktiske og smukke flisegulve.
Der er termostatstyrede pillefyr i begge lejligheder. Brugsvandet til hanerne varmes op af gennemstrømningsvandvarmere (gas).

Der er telefonkabel til lejlighederne. Parabol og antenne giver mulighed for at se både italienske og udenlandske tv-kanaler.

Lejlighederne sælges møbleret, og efter aftale kan også tæpper, billeder og forskelligt husgeråd følge med.

 

 

Primo

Lejligheden, der ligger i stueetagen, er blevet renoveret fra A til Z. Den er på 60,5 m2. Desuden er der en terrasse/gårdhave på 14 m2.
Lejligheden består af entre, badeværelse, soveværelse og køkkenalrum. Fra køkkenalrummet er der udgang til terrassen/gårdhaven, hvorfra der til siderne er udsigt henholdsvis mod dalen og op mod nabolandsbyen Castelvittorio.
Der er 4 sovepladser – en dobbeltseng i soveværelset og en sovesofa i køkkenalrummet.
Lejligheden er indrettet med gaskomfur med elovn, køleskab, brændeovn (til træpiller), og der er adgang til vaskemaskine, som deles med lejlighedTerzo.
Billeder af lejligheden.

 

 

Terzo

Lejligheden, der ligger på 2.sal, er blevet renoveret fra A til Z. Den er på 65 m2. Desuden er der en balkon og en terrasse/gårdhave på 10 m2.
Lejligheden består af entre, badeværelse, hems og køkkenalrum.
Fra køkkenalrummets 3 franske døre og fra balkonen er der en flot udsigt over dalen.
Der er 4 sovepladser – 2 på hemsen og 2 i stuen (sovesofa placeret i en vinkel af stuen).
Lejligheden er indrettet med gaskomfur med 5 blus og elovn, stort køle-/fryseskab og opvaskemaskine og brændeovn (til træpiller). Der er adgang til vaskemaskine, som deles med lejlighed Primo.
Billeder af lejligheden.

 

 

Økonomi

Pris:
Ved køb af 1 lejlighed:
Primo: 95.000 Euro
Terzo: 165.000 Euro
(ialt 260.000 Euro, ved køb af begge lejligheder gives der nedslag)

Lejlighederne kan eventuelt købes i anparter.

 

 

Yderligere informationer

Kontakt undertegnede for at høre nærmere om lejlighederne og de faste udgifter, om muligheden for at købe en anpart, samt om den gode lejeindtægt, der kan påregnes, hvis man ønsker at leje ud.

Claus Lei Hansen
+45 29 80 48 20 / +45 72 48 96 04

claus.lei@gmail.com

 

 


 

 


CasaPigna Italia    Claus Lei Hansen Via Casai 15, 18037 Pigna, Italien    info@casapigna.dk    Tlf: +39 34 91 06 29 25    Mobil DK: +45 29 80 48 20